Canal de difusió

Entra en el nostre canal de difusió de Telegram per a accedir a les últimes publicacions de l'Ajuntament d'Estivella.

Tant sols has de prémer en l'enllaç que apareix més a baix i apareixerà el canal en la teua aplicació de Telegram.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Per a aquelles persones que no tinguen instal·lat Telegram, és recomanable accedir a través de l'aplicació web en obrir el següent enllaç:

https://web.telegram.org/

 

Una vegada obert l'enllaç, ens demanarà un número de telèfon en el qual enviarà un codi de confirmació. Seguim els passos que ens vagen indicant fins que aparega una imatge com la següent:

Si arribem a aquest punt, tornem a prémer l'enllaç anterior perquè ens aparega un nou botó, "Open in web".

Premem el botó "Open in web" per a veure el canal de difusió, i per ultime estrenyem al botó que apareix més a baix "+ Unir-me" per a afegir el canal de difusió a l'aplicació de Telegram i ja estarem llests per a rebre les notícies que enviarem a través de l'aplicació.

 

Per a tenir Telegram en els seus telèfons mòbils i rebre les notificacions en ell , la instal·lació és semblada a WhatsApp. N'hi ha prou amb cercar l'aplicació en AppStore si tens iPhone o en PlayStore si tens Android i instal·lar-la. Una vegada instal·lada, seguim els passos  que ens indique l'aplicació. Quan acabem la instal·lació, ja podrem veure el canal de difusió de l'Ajuntament d'Estivella en els nostres telèfons mòbils.

 

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30